• Українська
  • English
×

Участь творчих колективів ОДУВС у фестивалі-конкурсі молодіжної творчості “Одеська хвиля – 2017”

img_8886З 7 по 8 листопада 2017 року у Воронцовському палаці (м. Одеса, Воронцовський провулок, 2Д) відбувся І тур фестивалю-конкурсу молодіжної творчості “Одеська хвиля – 2017” за підтримки Департаменту освіти та науки Одеської міської ради спільно з Молодіжною радою при Одеському міському голові.

img_8873Завданням Фестивалю є виявлення та підтримка кращих молодіжних, художніх колективів, окремих виконавців і команд КВК, а також формування та розвиток творчого потенціалу м. Одеси та України.

У І турі Фестивалю взяли участь творчі колективи ОДУВС, а саме:

img_8826— курсанти 1-го курсу факультету № 3 Кибукевич Юрій, Цьока Інна та студентка 2-го курсу факультету № 4 Жидченко Анастасія виступали у номінації “Вокал соло ”;

— Вокальний ансамбль університету “Крок до зірок” (чоловічий і жіночий склад) виступав у номінації “Вокальна група”;

img_8894— курсант 1-го курсу факультету № 3 Буркун Олена виступала у номінації “Мала хореографія”;

— студентки факультету № 4 Стегареску Дар’я, Назарова Вероніка, Цапушел Ірина та Собченко Юлія виступали у номінації “Велика хореографія”;

— Команда КВК ОДУВС “Курортна зона” взяла участь у номінації “КВК”.

img_8898Окрім ОДУВС, у фестивалі-конкурсі “Одеська хвиля — 2017” взяли участь творчі колективи з 15 вищих навчальних закладів міста Одеси.

img_8920Загалом протягом двох днів Фестивалю зі сцени було продемонстровано  більш як 70 конкурсних номерів різних номінацій.

Чекаємо результатів, які будуть відомі вже за декілька днів.

Фінал Фестивалю “Одеська хвиля 2016” відбудеться 16 листопада 2017 року о 15.30 годині в актовій залі Національного університету “Одеської морської академії” (м. Одеса, вул. Дідріхсона,8).

Перейти до вмісту