• Українська
  • English
×

Участь студентів ОДУВС у ІІІ Турнірі з класичних судових дебатів «Ultima Ratio»

1458120345_goyan12-13 березня 2016 року студенти Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у ІІІ Турнірі з класичних судових дебатів «UltimaRatio», який проводився спільно Асоціацією правників України та Одеським апеляційним господарським судом.

       Захід представляв собою змагання команд студентів юридичних спеціальностей з імітації судового засідання господарського суду (без суворого дотримання процесуальних вимог), під час якого кожна з команд почергово представляла інтереси позивача та відповідача на основі наданої фабули перед умовною колегією суддів.

У турнірі, який проходив на базі Одеського апеляційного господарського суду, взяли участь команди з Києва, Черкас, Харкова, Одеси та м. Ірпінь.

До складу команд, які змагалися в ораторському мистецтві, умінні викладати свою правову позицію, знанні законодавства, увійшли і студенти Одеського державного університету внутрішніх справ.

1458120266_lapa-k  1458120408_v2m2iseunzw  1458120509_asaulov

Так, команду «De Jure» представляли Авілова Вікторія, студентка 1 курсу магістратури, та Лапа Ксенія, студентка 1 курсу магістратури; команду «Modus Vivendi» – представляв Вадим Гоян, студент 1 курсу магістратури, а команду «K&A» – Асаулов Олександр, студент 2 курсу магістратури.

      За свої старання найсильніші учасники турніру були нагороджені кубками і медалями півфіналістів та фіналістів. Тож, за почесне ІІІ місце нагороду отримав Олександр Асаулов, а команда “K&A”, яку він представляв, здобула відзнаку за найкращу правову позицію.

1458120663_riw9wrxmdsw

 

Перейти до вмісту