• Українська
  • English
×

Участь студентів ОДУВС у бліц-турнірі «Німе кіно»

20 жовтня 2017 року у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка студенти Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у правоосвітньому бліц-турнірі «Німе кіно».

Міністерством юстиції України та його територіальними органами у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, за підтримки USAID, провадиться активна робота з реалізації загальнонаціонального просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Засадою проекту є формування нової правової культури у суспільстві, що забезпечить сталий розвиток України як сучасної правової демократичної держави.

Тож, з метою підвищення рівня знань населення Одеської області про свої права, спроможності громадян захищати свої права та правової свідомості в цілому в рамках реалізації вищевказаного проекту Головним територіальним управлінням юстиції в Одеській області проведено правооосвітній бліц-турнір «Німе кіно».

Завданням турніру було зображення кожною командою трьох конституційних прав лише невербальним методом.

Окрім вихованців нашого університету, участь у турнірі взяли представники Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова, Національного університету «Одеська морська академія», Національного університету «Одеська юридична академія».

Команда студентів 2-го курсу факультету № 4 ОДУВС у складі: Вікторії Білої, Тетяни Савіцької, Ганни Стоянової, Ірини Цапушел, Дмитра Метальникова та Вадима Тацієнка виборола 2-ге місце, продемонструвавши неабиякий творчій підхід.

Вітаємо наших вихованців з гідним результатом!

 

Перейти до вмісту