• Українська
  • English
×

Участь слухача Одеського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ОДУВС у XII Міжнародній юридичній олімпіаді

З 25 по 29 вересня 2017 року у Міжнародному університеті «МИТСО» м. Мінськ відбулася XII Міжнародна юридична олімпіада «Молодь за мир», у якій взяв участь слухач Одеського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ.

Міжнародна юридична олімпіада «Молодь за мир» проводиться як частина глобальної ініціативи Організації Об’єднаних Націй «Академічний вплив», яка об’єднує інститути вищої освіти з ООН, з метою активної підтримки десяти всесвітньо визнаних принципів, що стосуються прав людини, грамотності, сталого розвитку та вирішення конфліктів.

Основна мета Олімпіади – поширювати серед молоді ідеї терпимості і ведення міжкультурного діалогу, демонструвати важливість мирного співіснування націй.

У нинішньому році в Міжнародній юридичній олімпіаді «Молодь за мир» брали участь студенти та експерти провідних установ вищої освіти в галузі міжнародного права з 7 країн світу.

Українська команда грала у складі трьох осіб, де капітаном був наш слухач Дмитро Петрікеєв. Команда з гідністю проявила себе на змаганнях та вийшла у півфінал. По закінченню олімпіади всім були вручені сертифікати про участь, а також цінні подарунки.

Слід відмітити, що дана олімпіада – це унікальний проект, який входить в трійку найпрестижніших європейських конкурсів з міжнародного права та вчить моделювати практичні ситуації, демонструвати високі знання в галузі міжнародного права та прав людини.

Перейти до вмісту