• Українська
  • English
×

Участь представників ОДУВС в освітніх проєктах

Перехід на дистанційну освіту нікого не залишив осторонь. Викладачі, студенти, адміністрація, IT-підтримка – всі в університеті задіяні. Але як не випустити з уваги найголовніше – НАВІЩО все це робиться? Саме про це у серії вебінарів розповіла тренерка Ольга Бершадська, керівник Центру забезпечення якості освіти та старший викладач кафедри англійської мови Національного Університету «Києво-Могилянська Академія», сертифікований тренер-фасилітатор.

Декан факультету № 1 Навчально-наукового інституту права та кібербезпеки одеського державного університету внутрішніх справ Поліна Балтаджи взяла участь у серії вебінарів для викладачів «Поради для дистанційного викладання» – 22,29 квітня та 6 травня.

Захід організовано спільнотою Вище спільно із Центром інноваційного навчання та викладання Національного університету “Києво-Могилянська академія”.

22 квітня розглядалася тема “Як перевести онлайн лекцію, семінар, лабораторну роботу: практичні поради”, яка включала в себе:

– Як можна перевести різні формати онлайн?

– Як за формою не втратити суть?

– Які інструменти краще використовувати?

– Що робити, якщо студентів багато та інші, не менш цікаві питання.

29 квітня відбувся вебінар “Іспит онлайн: практичні поради”:

– Як провести фінальне оцінювання студентів?

– Як знайти баланс між академічною доброчесністю та навчанням?

– Які інструменти використовувати?

06 травня відбувся заключний вебінар “Поточне оцінювання: як виставити оцінки 200+ студентам і вижити”:

– Як виставити поточні оцінки, якщо студентів багато?

– Як знизити своє навантаження?

– Як залучити студентів до взаємооцінювання?

– Як забезпечити репрезентативність взаємооцінювання?

На ці та інші питання представниця університету отримала вмотивовані відповіді та вже готова впроваджувати нові напрацювання, практичні поради задля кращого засвоєння матеріалу студентами вишу.

Разом з цим, представники кафедри земельного, трудового та господарського права, а саме завідувач кафедри Володимир Дриішлюк та доцент кафедри Ірина Григорецька долучились до проектів підвищення цифрової грамотності.

Міністерство цифрової інформації України пропонує низку освітніх проектів. Мета — навчити цифрової грамотності українців.

Проєкт має онлайн-складову — платформу osvita.diia.gov.ua, де розміщені безкоштовні курси з цифрової грамотності, і офлайн-складову — мережу партнерських хабів цифрової освіти по всій країні, де можна отримати доступ до інтернету та цифрових гаджетів.

1a59ef30-0a02-414e-b8f0-8a572954c9e5  photo5307684932329516538

Перейти до вмісту