• Українська
  • English
×

Участь представників ОДУВС у заходах з нагоди відзначення Дня партизанської слави

img_9632img_9635Сьогодні, 22 вересня, з нагоди відзначення Дня партизанської слави керівництво Одеського державного університету внутрішніх справ взяло участь в урочистій церемонії покладання квітів до пам’ятника Невідомому матросу.

Заходи проходили на Алеї Слави в Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка за участю керівництва міста та області, представників ветеранських організацій та громадськості.

День партизанської слави відзначається щорічно 22 вересня згідно з Указом Президента України від 30 жовтня 2001 року №1020.

img_9642img_9653У День партизанської слави ми вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам. Відзначення цього свята є державним визнанням неоціненного внеску захисників у велику Перемогу над фашизмом, відновленням історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Цей день вчить нас згуртованості та єдності в боротьбі з загрозами.

Це – свято людей сильних духом із чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. Ми ніколи не забудемо подвигу героїв!

img_9654 img_9638 img_9660

Перейти до вмісту