• Українська
  • English
×

Участь представників ОДУВС у профорієнтаційному заході серед учнів Іванівського району Одеської області

18 квітня представники Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у профорієнтаційному масовому заході Акція «Випускник» для учнів 9-11 класів Іванівського району Одеської області.

Захід відбувся в Будинку культури села Конопляне, де було зібрано біля 300 школярів за сприянням Іванівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????З умовами вступу до університету в 2019 році школярів ознайомила координатор робочої групи з профорієнтаційної роботи Оксана Юрочко. До присутніх було доведено, на які спеціальності за державним замовленням та за контрактом можна вступити. Під час ознайомлення з особливостями вступу, особливу увагу звернено на те, що виш надає необхідну допомогу абітурієнтам в реєстрації на освітньому порталі Національної поліції України та допомагає в оформленні документів для особових справ.

Родзинкою зустрічі стали виступи творчих колективів університету “Крок до зірок”, які виконали пісні на патріотичну та поліцейську тематику, а також спортсменів-майстрів рукопашного бою вишу та команди КВК “Курортна зона”.

По завершенню заходу учні отримали профорієнтаційні буклети ОДУВС.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту