• Українська
  • English
×

Участь представників ОДУВС у «Профорієнтаційному майстер-класі – Місто майстрів»

26 жовтня 2017 року на базі Державного навчального закладу «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» відбувся обласний відкритий День профорієнтації «Профорієнтаційний майстер-клас – Місто майстрів» для учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Одеси, у якому взяли участь представники Одеського державного університету внутрішніх справ.

«Профорієнтаційний майстер-клас – Місто майстрів» пройшов з ініціативи Одеської обласної служби зайнятості з метою популяризації робітничих спеціальностей серед молоді, підвищення їх престижу, рівня забезпечення підприємств кваліфікованими робітничими кадрами та сприяння ефективній зайнятості молоді.

Одеський державний університет внутрішніх справ представляли талановитий творчий колектив  – вокальний ансамбль «Крок до зірок» та спортсмени нашого вишу. «Крок до зірок» виконав для присутніх відомі всім пісні, які заохочувались бурхливими оплесками. А також учням було продемонстровано показовий виступ майстрів рукопашного бою у виконанні спортсменів нашого університету. Крім цього, присутнім було показано обладнання слідчої валізи та професійні навички роботи зі слідами на прикладі дактилоскопії.

Такі заходи надзвичайно важливі, адже вони підвищують зацікавленість молоді до широкого спектру затребуваних сьогодні і перспективних професій, сприяють професійній обізнаності молоді, підвищують мотивацію до праці і подальший розвиток професійної орієнтації учнівської молоді, спрямованої на професійне самовизначення, ефективне навчання та працевлаштування.

 


Перейти до вмісту