• Українська
  • English
×

Участь представників ОДУВС у І Міжнародному конкурсі студентських наукових проектів

18 листопада 2017 року на базі Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького проводився І Міжнародний  конкурс студентських наукових проектів «Охорона та захист прав людини».

З метою пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів, набуття та обміну практичного досвіду студентами вітчизняних та іноземних вищих закладів освіти.

Особливістю конкурсу було  те, що за результатами І Міжнародного конкурсу студентських наукових проектів кращі  команди за рішенням Міжнародного журі були нагороджені Дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, Дипломами в окремих номінаціях, а також спеціальними відзнаками організаторів та органів місцевої влади.

Від Одеського державного університету внутрішніх справ у  міжнародному конкурсі взяла участь команда «Одеські полісвумен» курсантсько-студентського наукового гуртка  «Фортеця Права «Arce Legis» кафедри адміністративного права та адміністративного процесу у складі курсантів четвертого  курсу факультету № 1 Юліії Танцюри, Дарії Курлової, Марини Іваненко, під науковим керівництвом професора кафедри Сергія Баранова.

Команда успішно презентувала власну конкурсну роботу на тему «Адміністративно – правове забезпечення протидії нелегальній трудовій міграції» та зайняла призове третє місце і отримала Диплом ІІІ ступеню серед 32-х команд вищих закладів освіти України та Республіки Білорусь.

 

Перейти до вмісту