• Українська
  • English
×

Участь представника ОДУВС у тренінгу з питань протидії та попередження домашнього насильства

os3Професор кафедри публічного управління та адміністрування ОДУВС підполковник поліції Максим Корнієнко взяв участь у триденному тренінгу для тренерів з питань протидії та попередження домашнього насильства, який проходив на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

os1Такі тренінги впроваджені з метою реалізації проекту «Інтегрування кращого міжнародного досвіду в систему освіти поліції в Україні» за підтримки Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та координатора проектів ОБСЄ в Україні.

0-02-04-edb85b82f3c26bbba011993e68378cb3b31af3f94516fcb76b7605adec4ab3be_8c64ffefЗаняття проводили кваліфіковані тренери: заступник начальника УДОП ДПД НПУ Андрій Лабунь, головний інспектор ДЗД Голови НПУ Андрій Ткачов, старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУВС Микола Репан та викладач цієї ж кафедри Сергій Ігнатов.

os4Учасники вчилися організовувати тренінгові заняття, розглядали новації у законодавстві та пов’язані з ними перспективи у профілактиці домашнього насильства, відпрацьовували сценарії в інтерактивній кімнаті, складали процесуальні документи.

Упродовж тренінгу були розглянуті такі теми, як: взаємодія з державними органами, соціальними установами та громадськими організаціями; роль, місце і повноваження поліції в системі надання комплексної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства; психологічні аспекти: робота з постраждалими, дітьми та кривдниками; надання первинної домедичної допомоги.

(За матеріалами ДДУВС)

Перейти до вмісту