• Українська
  • English
×

Участь представника ОДУВС у науково-практичному педагогічному семінарі

08 квітня викладач кафедри адміністративного права та адміністративного процесу факультету № 2 Одеського державного університету внутрішніх справ Надія Медведенко взяла участь у проведенні науково-практичного педагогічного семінару в Одеській загальноосвітній школі №79 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області.

За участі представників різних шкіл м. Одеси розглядалося питання “Організації роботи педагогічного, учнівського, батьківського самоврядування щодо протидії булінгу та насильству в сім’ї”.

Слід зазначити, що булінг — це складне соціально-психологічне явище, що являє собою тривалий процес свідомого жорстокого ставлення (фізичного і психічного) з боку дитини або групи дітей до іншої дитини або інших дітей. Мета цькування, в першу чергу, – самоствердження агресора через слабшу духом дитину, бажання заслужити собі загальний авторитет.

Також Надією Василівною було проінформовано учасників семінару про умови вступу до Одеського державного університету внутрішніх справ у 2019 році, із зазначенням особливостей та переваг навчання в ОДУВС.

Перейти до вмісту