• Українська
  • English
×

Участь представника Херсонського факультету у круглому столі «Алгоритм взаємодії між суб’єктами. Дорожня карта для постраждалих від домашнього насильства»

18 квітня відбувся круглий стіл «Алгоритм взаємодії між суб’єктами. Дорожня  карта для постраждалих від домашнього насильства в м. Херсоні», організований ГО «Ліга соціально відповідальних жінок».

Професор кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Херсонського факультету ОДУВС Юлія Кузьменко взяла участь в обговоренні питань щодо протидії домашньому насильству на Херсонщині, координації взаємодії усіх державних та громадських інститутів у вирішенні цієї проблеми.

До участі в обговоренні проблем домашнього насильства долучилися в.о. Херсонського міського голови Андрій Щербина, регіональний координатор Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Костянтин Бойчук та в Херсоні Анжела Литвиненко, начальник управління соціальної політики Херсонської міської ради Олена Рузгіс, директор Херсонського міського центра соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Антон Єфанов, старший інспектор по зв’язкам із громадськістю Управління патрульної поліції Олена Вахтель та інші.

Учасники відмічали важливість комплексного реагування на випадки домашнього насильства, а також загальною була думка щодо єднання зусиль усіх служб, органів поліції, медицини, міського депутатського корпусу, громадських організацій, бо це єдиний правильний підхід та результативний шлях в протидії домашньому насильству в нашій державі.

Важливою подією стало підписання трьохстороннього меморандуму про створення в м. Херсоні Кризового центру.

 

Перейти до вмісту