• Українська
  • English
×

Участь працівників Херсонського факультету ОДУВС у підвищенні кваліфікації керівників підрозділів ГУНП у Херсонській області

Ефективне виконання завдань, покладених на керівників підрозділів органів Національної поліції Херсонщини у сучасних умовах, вимагає постійного підвищення рівня професійної компетентності.

213 квітня 2017 року представники Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ провели лекторій для керівників підрозділів ГУНП у  Херсонській області.

5Завідувач кафедри професійних та спеціальних дисциплін ХФ ОДУВС к.ю.н., професор полковник поліції Андрій Беніцький виступив з лекцією за темою: «Роль керівника в забезпеченні дотримання законності і свобод людини в діяльності підлеглих, попередження фактів корупції, жорстокості, катування, нелюдського поводження або такого, що принижує честь та гідність людини».

3Завідувач кафедри загальноправових та соціально-гуманітарних дисциплін ХФ ОДУВС к.ю.н. Олександр Жильцов виступив з лекцією за темою: «Зарубіжний досвід управління персоналом – менеджмент».

Доцент кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки ХФ ОДУВС к.п.н. Тарас Вайда виступив з лекцією за темою: «Чинники, що впливають на ефективність планування роботи підпорядкованого підрозділу та контроль за його діяльністю».

4Доцент кафедри загальноправових та соціально-гуманітарних дисциплін ХФ ОДУВС к.ю.н. Валерія Бондар виступила з лекцією за темою: «Актуальні проблеми управління в органах поліції: перспективи та шляхи їх вирішення».

Під час лекторію слухачі брали активну участь в обговоренні проблемних правових питань, пов’язаних з їх професійною діяльністю.

Перейти до вмісту