• Українська
  • English
×

Участь курсантів ОДУВС в урочистому заході, приуроченому до Дня українського добровольця

18 березня 2017 року у приміщенні 59-го Будинку офіцерів Міністерства оборони України відбувся урочистий захід, приурочений до Дня українського добровольця, у якому взяв участь вокальний ансамбль Одеського державного університету внутрішніх справ Крок до зірок ” . 33

Організатором заходу виступила Громадська спілка “Об’єднання громадських організацій учасників, ветеранів та інвалідів антитерористичної операції міста та Одеської області ”.

Захід розпочався з хвилини мовчання на честь загиблих в зоні АТО. На концерті були присутні не лише добровольці, але й учасники АТО, волонтери, родичі загиблих бійців, а також курсанти нашого університету, які не змогли оминути такий день та прийшли підтримати добровольців.

2-13До усіх присутніх звернулися голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов та заступник Одеського міського голови Андрій Котляр. Цього ж дня, бійці і волонтери були нагороджені грамотами, медалями та орденами.

Після урочистої частини заходу для усіх гостей відбувся святковий концерт, у якому взяли участь група “Гроші вперед”, Юлія Запорожець, гурт “Друже Музико”, дитяча танцювальна група “Студія 117” та чоловічий склад вокального ансамблю Одеського державного університету внутрішніх справ “Крок до зірок ”.

Присутні були вражені побаченим та дякували усім виступаючим та організаторам за можливість вшанувати людей, які ладні на все задля добробуту та миру.

Перейти до вмісту