• Українська
  • English
×

Участь керівництва ОДУВС в урочистих заходах з нагоди Дня Соборності України

22 січня в Одеському Національному Академічному театрі Опери та Балету відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Соборності України, у яких взяли участь керівництво, курсанти та студенти Одеського державного університету внутрішніх справ.

5fdec6a6fd6e74bf882fd345c10b2f33img_3583На святкуванні були присутні голова Одеської обласної державної адміністрації, керівники обласної та міської влади, а також ректор ОДУВС доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук.

Під час урочистостей відбулось вручення державних нагород та святковий концерт, присвячений Дню Соборності України.

Сьогодні ми ще раз осмислюємо історичні уроки минулого, враховуючи їх на шляху до майбутнього. І головним із них є непохитне усвідомлення того, що лише в єдності наших помислів та дій, соборності душ ми зможемо досягнути головної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України.

Слід відмітити, що День Соборності України – свято, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акта возз’єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 1919 року.

Перейти до вмісту