• Українська
  • English
×

У ХЕРСОНСЬКОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ ПЕНСІОНЕРІВ І ВЕТЕРАНІВ СИСТЕМИ МВС ТА НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

20 грудня 2017 року у Херсонському факультеті ОДУВС відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів системи МВС та Національної поліції.

На урочистості до навчального закладу запросили ветеранів та пенсіонерів, які в минулому працювали в стінах відомчого вишу, віддали свої сили та кращі роки життя служінню народу і захисту правопорядку. Працівники органів внутрішніх справ Херсонської області та навчального закладу завжди були та залишаються захисниками справедливості, на їх плечах тримається правоохоронна система південного регіону незалежної України.

Активну участь у підготовці та проведенні заходу взяло керівництво підрозділу, науково-педагогічний склад та курсанти  і студенти факультету. Зокрема, на початку заходу з вітальним словом до присутніх звернувся проректор державного університету − декан Херсонського факультету Олександр Берило, який зазначив, що цьогорічне відомче свято (раніше на цю дату припадав День української міліції) має всі законні правові підстави − наказ Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про його відзначення у всіх органах та підрозділах МВС України.

Проректор державного університету  – декан Херсонського факультету полковник поліції Олександр Георгійович Берило  подякував ветеранам за багаторічну та віддану службу народові України і наголосив на тому, що їхня допомога та досвід завжди будуть в пошані у теперішніх працівників поліції − сучасних курсантів та студентів факультету, які старанно засвоюють правові знання. У підтвердження цього керівник факультету навів приклад впевнених та професійно грамотних дій трьох курсантів підрозділу, які напередодні свята (19 грудня 2017 року) самостійно затримали злочинця, що вчинив правопорушення.

Заступник декана херсонського факультету Олексій Соловей також зазначив, що науково-педагогічний склад факультету завжди радий бачити людей, які вклали сили і душу в будівництво з фундаменту цього навчального закладу, наповнили його історію прикладами самовідданої праці та підготували багато тисяч випускників для всіх регіонів держави.

Після теплих привітань за вагомий внесок в охорону громадської безпеки і боротьбу зі злочинністю, багаторічну бездоганну службу, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня ветеранів і пенсіонерів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України багатьох присутніх на заході пенсіонерів та ветеранів було нагороджено грамотами та подяками, а також відзнакою Асоціації ветеранів МВС України «100 років. Служити і захищати».

На завершення заходу художні колективи майбутніх юристів та правоохоронців Херсонського факультету подарували усім присутнім  чудовий патріотичний концерт із популярних українських пісень та хореографічних композицій.

Але найбільша радість для цих поважних людей була можливість побачити своїх товаришів по службі, поспілкуватися, згадати молодість та цікаві моменти, обмінятися враженнями та думками.

Херсонський факультет

Перейти до вмісту