• Українська
  • English
×

У ХЕРСОНСЬКОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ПРОВЕДЕНА ПЕРШІСТЬ З ВОЛЕЙБОЛУ

Згідно плану-календарю масових фізкультурно-спортивних заходів Херсонського факультету на 2017-2018 навчальний рік та з метою подальшого удосконалення виховної роботи з перемінним складом підрозділу, залучення курсантів, студентів і слухачів курсів первинної професійної підготовки до занять фізичною культурою 06 та 07 листопада 2017 року у спортивній залі проведено першість з волейболу.

Змагання проведено напередодні регіональних спортивних змагань з волейболу, котрі відбудуться 08-10 листопада 2017 року за програмою обласних студентських ігор Херсонської області, і мали за мету відбір кращих гравців з цього виду спорту для представництва збірної навчального закладу.

В цілому у першості факультету брало участь більше 50 курсантів, слухачів та студентів навчального закладу, не рахуючи емоційних вболівальників кожної з команд. Також у змаганнях змагалася й команда викладачів.

За програмою першості змагання збірних команд відбувалися окремо серед юнаків та дівчат.

Молоді спортсмени продемонстрували добрі технічні вміння та злагоджену колективну гру з цього виду спорту. Серед юнаків у впертій боротьбі перше місце посіла збірна команда курсантів 2 та 3 курсів, друге місце – збірна команда курсантів 1 курсу і третіми стали слухачі курсів первинної професійної підготовки.

Серед дівчат першими стала збірна команда курсанток 1-3 курсів, друге місце посіли студентки 2 курсу і третіми стали студентки 1 курсу.

Переможці та призери будуть відзначені т.в.о. декана факультету до Дня студента дипломами.

Вітаємо курсантів й студентів факультету – переможців та призерів турніру, вдачі їм та успіхів у навчанні та подальших спортивних досягнень.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту