• Українська
  • English
×

У Херсонському факультеті ОДУВС відзначили День юриста

 05 жовтня 2016 року у Херсонському факультеті Одеського державного університету внутрішніх справ відбулися урочисті заходи, присвячені Дню юриста.

З привітанням від імені ректорату Одеського державного університету внутрішніх справ виступив декан Херсонського факультету Берило Олександр Георгійович, який відмітив багатогранність професії юриста, яка набула нового змісту на шляху України до подальшої розбудови демократичної правової держави.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високі показники в роботі й навчанні та з нагоди відзначення Дня юриста працівників, курсантів та студентів Херсонського факультету було заохочено листами подяки від ректора Одеського державного університету внутрішніх справ та почесними грамотами Управління освіти та науки в Херсонській області. Також відбулося нагородження  переможців змагань з волейболу між курсантами, студентами та викладачами за першість Херсонського факультету ОДУВС.

У подальшій концертній програмі взяли участь курсанти, студенти та викладачі факультету з творчими та показовими виступами, учні музичної школи № 4 м. Херсона, а також АРТ-гурт «102-FМ» ГУНП в Херсонській області.

Перейти до вмісту