• Українська
  • English
×

У Херсонському факультеті ОДУВС відбувся святковий концерт з нагоди наступаючих новорічних свят

22 грудня 2016 року в Херсонському факультеті Одеського державного університету внутрішніх справ відбувся святковий концерт з нагоди наступаючих новорічних свят.

img_0882Святковий концерт відкрив декан факультету Берило Олександр Георгійович, який привітав усіх учасників і гостей заходу та побажав, щоб наступаючий рік приніс багато приємних подій і щасливих моментів, з’являлись нові перспективи і втілювались в життя поставлені завдання!

img_0914Далі увазі присутніх було представлено цікаву новорічну постановку «Снігуронька на новий лад» у виконанні курсантів та студентів факультету. У ході вистави студенти та курсанти 1-го, 2-го курсів продемонстрували глядачам свої неперевершені театральні і вокальні здібності та таланти.

Також до привітань приєднались молоді таланти з Херсонської музичної школи з вокальними номерами, а саме: Севост’янов Даніїл, Зінович Марина та Мельник Карина.

Багато позитиву та новорічного настрою додав Арт-гурт 102 FM  Головного управління Національної поліції Херсонської області.

 

Перейти до вмісту