• Українська
  • English
×

У Херсонському факультеті ОДУВС відбувся День відкритих дверей

19 листопада 2016 року у Херсонському факультеті Одеського державного університету внутрішніх справ відбувся День відкритих дверей.

_mg_8229До факультету завітали майбутні випускники загальноосвітніх закладів, їх батьки, вчителі, а також учні, які закінчать навчання у школі лише за кілька років, але вже сьогодні обирають собі майбутню професію і використовують для цього усі джерела інформації: Інтернет, телебачення, радіо.

Школярам було запропоновано заповнити реєстраційні листи, які нададуть змогу підтримувати зв’язок з кожним бажаючим вступити до нашого вишу, адже міститимуть усю контактну інформацію про абітурієнта.

_mg_8244Відбулася зустріч майбутніх абітурієнтів і з керівництвом факультету. Заступник декана Херсонського факультету ОДУВС Олексій Соловей розповів присутнім про історію навчального закладу та його традиції, а також побажав юнакам і дівчатам успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання та обрати свій майбутній професійний шлях.

Після зустрічі з керівництвом факультету абітурієнтам продемонстрували вправи з фізичної та вогневої підготовки, а також довели основні вимоги, яким повинні відповідати майбутні курсанти та студенти навчального закладу.

Жваву зацікавленість у дітей викликала виставка вогнепальної зброї та спеціальних засобів, а також екскурсія по факультету.

_mg_8218Вони оглянули навчальний райвідділ поліції, криміналістичний полігон, бібліотеку, спортивні зали, тир. Окремі, навіть, отримали можливість взяти участь у навчальній стрільбі з пістолета Макарова.

Після екскурсії відбувся концерт, де взяли участь курсанти та студенти.

День відкритих дверей став слушною нагодою для знайомства з факультетом. Заступник декана Олексій Соловей зазначив: «Кожний наш майбутній курсант або студент для нас є найважливішою цінністю, оскільки саме його рівень підготовки у подальшому стане показником нашої роботи. І саме заради цього працює весь колектив Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ. Чекаємо вас у нашому навчальному закладі».

Перейти до вмісту