• Українська
  • English
×

Цікаві заняття з іноземної мови для студентів вишу

????????????????????????????????????????Викладач кафедри мовної підготовки Лідія Швелідзе активно використовує онлайн-сервіс Quizlet для створення та застосування флеш-карток та навчальних ігор на заняттях з іноземної мови.

Quizlet, на думку викладача, безперечно одна з найдоступніших, корисних і цікавих платформ для викладачів у наші дні. Quizlet – сервіс, який дозволяє нашим студентам самостійно створювати флеш-картки зі словами або знаходити і використовувати вже готові. Мало того, що можна створювати різні добірки термінів, так ще і використовувати кілька видів тренажерів для перевірки перекладу, написання, розуміння на слух чи просто цікаві лексичні ігри.

????????????????????????????????????????Разом з цим, викладачем кафедри мовної підготовки Наталею Бааджи зі студентами 1-го курсу 3 групи факультету № 1 ННІПК спеціальності «Право» була проведена гра Jeopardy, в якій переможець отримав додаткову оцінку.

Як підкреслила викладач Наталя Бааджи: «Щоб під час карантину не було малоцікаво на навчанні, ми намагаємося зробити процес навчання різноманітним, застосовуючи різні методи, ігри, в яких матеріал найкраще запам’ятовується».

Перейти до вмісту