• Українська
  • English
×

Цікава зустріч у форматі «живої книги»

111111111111 березня з метою виховання творчого та духовного потенціалу нашої студентської молоді в Одеському державному університеті внутрішніх справ зі студентами факультету № 1 Навчально-наукового інституту права та кібербезпеки було проведено захід у форматі «живої книги».????????????????????????????????????

“Живою книгою” виступила цікава, неординарна особистість – Іван Дерменжі, юрист і поет. Практикуючий юрист Іван Іванович з 2009 року займається приватною юридичною практикою, яку успішно поєднує з написанням віршів. У 2016 році вийшла перша книга поезій “Вибране”, у 2017 – “Синие и черные, как море”, у 2018 – “52 герца”.

Відбувся живий діалог між поетом і аудиторією. Іван Дерменжі розповідав цікаві випадки з практики, читав вірші. Таким чином, зустріч набула практичної складової.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту