• Українська
  • English
×

Традиційна зустріч ректора університету з активом курсантсько-студентського самоврядування

Щочетверга традиційно проходять зустрічі ректора Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслава Аброськіна з представниками курсантсько-студентського самоврядування, тож, сьогодні, 24 жовтня, очільник вишу вкотре зустрівся з вихованцями університету.

У ході зустрічі обговорювались найбільш значущі питання для курсантів та студентів закладу вищої освіти.

Ректор університету акцентував увагу на можливості отримання студентами подвійного диплома відповідно до укладеного договору між Одеським державним університетом внутрішніх справ та Університетом прикладних наук: технології, бізнесу та дизайну (м. Вісмар, Німеччина), а також наголосив на активізації роботи в цьому напрямку в подальшому, адже участь у подібних програмах надає можливість здобути якісну освіту у Європейському виші.

Окремо йшла мова про обрання голови курсантсько-студентського самоврядування, а також заходи, які вживаються на підготовчому етапі.

Піднімалися питання, пов’язані із проведенням спортивних та культурно-масових заходів в університеті, зокрема Кубку ректора з КВК між курсантами та студентами, Міс факультету тощо.

Торкнулися учасники зустрічі й проблеми проходження практики студентами університету у підрозділах Національної поліції.

Очільник вишу вкотре наголосив на необхідності особистого розвитку, отриманні знань, які допоможуть у майбутньому, адже наскільки людина підготовлена та комунікабельна, настільки вона буде затребувана при працевлаштуванні.

Такі зустрічі є надзвичайно корисними, адже дають змогу керівництву університету оперативно реагувати на ті проблеми, які виникають під час навчання.

Перейти до вмісту