• Українська
  • English
×

Товариська зустріч з волейболу між курсантами Херсонського факультету ОДУВС та старшокласниками Херсонської загальноосвітньої школи № 44

10 травня 2017 року у спортивній залі Херсонського факультету ОДУВС за сприяння керівництва підрозділу відбулася товариська зустріч з волейболу між збірними командами загальноосвітньої школи № 44 м. Херсон та Херсонського факультету.

Спортивні змагання проведено у рамках довгострокової профорієнтаційної роботи та подальшого творчого співробітництва між навчальними закладами.

Учні 10 та 11 класів загальноосвітньої школи ознайомилися з матеріальною базою навчального закладу для занять фізичною культурою та спортом, мали можливість безпосередньо задати курсантам та студентам факультету запитання, які цікавили їх як майбутніх абітурієнтів, а також уточнити у керівництва факультету про вимоги до здобуття професії працівника поліції та існуючі конкурсні випробування щодо вступу до ОДУВС.

Хоча старшокласники й програли майбутнім поліцейським з рахунком 5 : 0, але  бойовий настрій на наступний матч-реванш тільки підбадьорюватиме їх до подальших наполегливих тренувань та підвищення своєї спортивної майстерності. Тому, і курсанти Херсонського факультету, і старшокласники ЗОШ № 44 м. Херсон з нетерпінням чекатимуть майбутніх не менш захоплюючих спортивних баталій.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту