• Українська
  • English
×

Тематична книжкова виставка в бібліотеці ОДУВС

На честь 70-річчя з Дня заснування Ради Європи у загальній бібліотеці Одеського державного університету внутрішніх справ було підготовлено книжкову виставку, в якій представлено добірку корисної та пізнавальної літератури щодо історії становлення Ради Європи, її ролі на міжнародній арені та місця, яке посідає Україна в цій організації.

Рада Європи утворена 5 травня 1949 року «з метою досягнення більшого єднання між її членами для збереження та втілення в життя ідеалів і принципів, які є їхнім спільним надбанням, а також сприяння їхньому економічному та соціальному прогресу». Головним завданням організації є координація законодавств країн-учасниць для забезпечення норм ліберальної демократії, які викладені у Європейській конвенції з прав людини (1950 р.) та Конвенції із захисту прав людини та фундаментальних свобод (1953 р.). Штаб-квартира Ради Європи знаходиться в м. Страсбурзі, Французька Республіка. До організації входять 47 держав, а головними статутними органами є Комітет міністрів та Парламентська асамблея.

Якщо Ви хочете дізнатися більше, цікавитеся останніми тенденціями зовнішньої та внутрішньої політики України, готові займатися самоосвітою та розвивати свій потенціал, то завітайте до загальної бібліотеки ОДУВС і ознайомтеся з представленою книжковою виставкою.

Двері нашої бібліотеки завжди відчинені для Вас!

Перейти до вмісту