• Українська
  • English
×

Тематична книжкова виставка до Дня науки

У загальній бібліотеці Одеського державного університету внутрішніх справ оформлено тематичну книжкову виставку до Дня науки.

У 2018 році День науки в Україні припадає на 19 травня.

Складно собі уявити сучасне життя без досягнень науки. Адже лише завдяки науці людство прогресує, пройшовши шлях від перших спроб вивчення світу до космічних польотів та нанотехнологій. Щоб оцінити заслуги науки перед суспільством, у третю суботу травня в Україні відзначається професійне свято працівників науки.

Свято запроваджене в Україні «…на підтримку ініціативи відомих вчених, наукових установ, а також професійних спілок України…» згідно з Указом Президента України «Про День науки» від 14 лютого 1997 року.

Мета цього свята – вшанування наукових традицій, досягнень учених, якими ми цілком справедливо пишаємося, і на які покладаємо великі сподівання.

Науковий потенціал в Україні вважається одним з найкращих в Європі. Українські вчені є авторами безлічі винаходів у різних областях науки.

Щиро вітаємо науковців зі святом творчої праці – Днем науки!

Бажаємо всім науково-педагогічним працівникам, ученим, молодим науковим дослідникам міцного здоров’я, невтомності у новаторському пошуку, втілення інноваційних проектів задля прогресу та розвитку!

Перейти до вмісту