• Українська
  • English
×

Театральне дозвілля курсантів ОДУВС

14 березня 2018 року курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали Одеський національний академічний театр опери та балету.

Курсанти факультету № 1 ОДУВС переглянули  балетну постанову в 2-х діях «Лебедине озеро» Петра Чайковського. Балет є одним із символів великого мистецтва, шедевром, що став перлиною скарбниці світової музики. Стражданням просякнута кожна нота твору. Напруження трагізму і прекрасна мелодика стали надбанням всіх меломанів і любителів хореографії в світі.

У балеті протиставлялось зовнішнє і внутрішнє життя, підкреслювалась антитеза радісних і меланхолійних настроїв, посилювалися контрасти прекрасної мрії про ідеал і звичного способу життя, височини таємничого зачарованого лебединого світу і приземленого повсякденного оточення головного героя. У музиці великого композитора Петра Чайковського закладена складна і точна музична драматургія, яка і стала основою для відповідної сценічно-хореографічної інтерпретації.

Після заходу наші вихованці обмінювались надзвичайними враженнями, які отримали під час культурного відпочинку, дякуючи за таке яскраве дозвілля.

 

Перейти до вмісту