• Українська
  • English
×

Театральне дозвілля курсантів факультету № 1

10 червня 2018 року курсанти 1-го та 2-го курсів факультету № 1 Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали Одеський Національний Академічний театр Опери та Балету, де переглянули сучасне аранжування опери в 3-х діях «Орфей і Еврідіка» німецького композитора Крістофа Віллібальд фон Глюка.

img_0014 img_0018 Любов є головною і життєво важливою складовою кожної живої істоти у Всесвіті. Цей посил наповнює оперу, яка нагадує всім, що саме любов допомагає витримати навіть найсуворіші і найскладніші випробування.

Класична опера й сучасні цифрові технології. З новими креативними ідеями підійшли до прийдешньої прем’єри «Орфея і Еврідіки» в Одеському Національному Академічному театрі Опери та Балету. Опера «Орфей і Еврідіка» написана німецьким композитором Крістофом Віллібальд фон Глюком у 1762 році. Сюжет вічної любові близький любителям класичного мистецтва в усі часи. Через два з половиною століття перша прем’єра міфологічного сюжету відбулась у стінах Одеської опери.

По закінченню заходу наші вихованці обмінювались приємними враженнями та позитивними емоціями, які отримали під час культурного відпочинку.

 

Перейти до вмісту