• Українська
  • English
×

Святковий концерт до Дня захисника України

14 жовтня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся святковий концерт, присвячений Дню захисника України.

Після урочистого відкриття заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих, хто проявивши мужність, стійкість та відвагу, загинули при виконанні службового обов’язку. Тих, хто ціною власного життя намагався зробити все можливе для збереження цілісності України, відновлення миру та спокою задля майбутнього процвітання незалежної країни.

Далі з привітальним словом до присутніх батьків, рідних та близьких курсантів 1-го курсу звернувся ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук: «Сьогодні ми відзначаємо день вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій та перемог українського народу».

«Щиросердечно зичимо вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає від усіх негараздів», – додав ректор університету.

dsc_0048Святкова програма розпочалась з виступів колективів художньої самодіяльності у виконанні курсантів університету. Зі сцени цього святкового дня лунали патріотичні пісні, вірші про рідну Україну та танцювальні виступи наших талановитих вихованців, яких зал підтримував бурхливими оплесками та щирими посмішками.

Проведення подібних заходів надзвичайно важливе, адже, окрім патріотичного виховання юнацтва, вони покликані наповнювати серця гуманізмом та розвивати у молодого покоління такі важливі риси характеру, як: мужність, героїзм та почуття власної гідності.

 

Перейти до вмісту