• Українська
  • English
×

Святковий концерт до Дня юриста

img_1184img_1193Професія юриста по праву вважається однією з найстаріших та найшановніших. Сучасне життя неможливо уявити без правознавців. Саме вони допомагають нам розібратися в тонкощах правових процедур. Вибір цієї професії – це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості та цілеспрямованості.

07 жовтня в Одеському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ відбувся святковий концерт до Дня юриста.

img_1187img_1228На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернувся проректор університету полковник поліції Олександр Поліщук: “Бути юристом – велика честь та відповідальність. Адже в непростих умовах сьогодення саме на служителів Феміди покладається забезпечення захисту законних інтересів громадян, зростання правової культури та розбудови демократичного суспільства на основі європейських цінностей”.

img_1205img_1217«Для першокурсників — це перше професійне свято, яке ви відзначаєте, як курсанти нашого університету. Тож, зичу вам здоров’я, добробуту, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній діяльності заради процвітання нашої держави», – додав Олександр Поліщук.

Протягом усього заходу музичними подарунками глядачів вітали талановиті курсанти та студенти університету. Запальні пісні викликали шквал овацій у залі, а чуттєві композиції наповнювали святкову атмосферу доброзичливістю та теплом. img_1232img_1243Неабияк причарували гостей концерту своїми виступами обдаровані співаки чоловічого складу вокального ансамблю «Крок до зірок».

Тож, усі присутні отримали незабутні враження від святкового дійства, яке надовго закарбується у пам’яті.

Перейти до вмісту