• Українська
  • English
×

СТУДЕНТКИ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ СТАЛИ СРІБНИМИ ПРИЗЕРАМИ У ЗМАГАННЯХ З ВОЛЕЙБОЛУ ПЛЯЖНОГО СЕРЕД ЗВО ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

23 травня збірні (чоловіча та жіноча команди) Херсонського факультету взяли участь у змаганнях з пляжного волейболу, які проводились серед колективів фізичної культури закладів вищої освіти регіону.

Першість проходила в м. Херсоні на обладнаних майданчиках для цього виду спорту міського пляжу «Гідропарк».

Змагання проводились з метою популяризації спорту та здорового способу життя серед студентської та курсантської молоді, залучення майбутніх фахівців до систематичних занять фізичною культурою.

04-p90523-134109Херсонський факультет у змаганнях був представлений двома колективами − командами дівчат та хлопців. За правилами змагань до складу команди входять два гравці.

Команду юнаків склали рядовий поліції Андрій Гарасько (курсант 404 навчального взводу) та Капінус Віталій (курсант 201 навчального взводу), команду дівчат − студенти Роздобудько Тетяна та Байдак Тетяна (навчальна група 17ПЗДС).

За підсумками боротьби з досвідченими командами інших ЗВО з даного виду спорту представники Херсонського факультету (дівчата) посіли 2-е призове місце, команда хлопців – 4-е місце.

Команду-призера відзначено кубком, медалями та грамотами.

Тренер-представник команди − викладач кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки Катерина Юськів.

Спортсменів-переможців привітав проректор державного університету − декан Херсонського факультету Олексій Соловей. Приєднуємося до цих привітань переможців та побажаємо їм нових успіхів у чергових спортивних змаганнях.

Участь курсантів Херсонського факультету у спортивних змаганнях серед команд інших закладів освіти Херсонської області сприяє обміну досвідом молодих спортсменів, комунікації молоді, підвищенню спортивної майстерності та загальному оздоровленню курсантів й студентів.

Тарас Вайда, Херсонський факультет
2-mistse  bajdak rozdobutko

Перейти до вмісту