• Українська
  • English
×

Студенти Херсонського факультету ОДУВС відвідали обласний планетарій

З нагоди  Міжнародного дня Землі, який щорічно у світі відзначається 22 квітня, куратором навчальної групи студентів 1-го курсу доцентом кафедри загальноправових та соціально-гуманітарних дисциплін Херсонського факультету ОДУВС Валерією Бондар був проведений черговий культурно-масовий захід − відвідування Херсонського обласного планетарію.

У програмі заходу працівники планетарію прочитали для першокурсників пізнавальну лекцію та продемонстрували фільм у 3D-форматі «Зоряне небо − космічний світ».

Студенти з інтересом сприйняли змістовну інформацію лектора про будову Сонячної системи та зародження зірок, про сучасні космічні кораблі та космонавтів-першопрохідців зоряного простору, про нові планети, на яких могли б проживати люди у близькому майбутньому.

Після перегляду фільму майбутніми юристами зроблено важливий висновок – берегти свою Землю від екологічного забруднення, проявляти турботу про збереження її надр для наступних поколінь – першочерговий обов’язок кожного жителя нашої планети.

Також до Дня Землі майже всі курсанти й студенти Херсонського факультету брали участь у благоустрої території підрозділу та прилеглих клумб, побілили вапном дерева та освіжили бордюри, навели порядок у своїх закріплених аудиторіях та в курсантському гуртожитку навчального закладу.

Задоволення від проробленої роботи та приємні враження від весняної сонячної погоди зарядили курсантську та студентську молодь на подальшу серйозну самопідготовку до наступних навчальних занять.

Перейти до вмісту