• Українська
  • English
×

Стоп булінг!

178 квітня курсанти 1-го та 2-го курсів Херсонського факультету ОДУВС рядові поліції Володимир Говенько, Михайло Щербина, Данило Мерзлікін та Олексій Рибачук в рамках здійснення превентивної роботи провели виховну годину-урок «Протидія булінгу в школі» та «Протидія викраденню дітей» в молодших класах Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  № 55.

Курсанти окреслили поняття булінгу, його причини і наслідки, розповіли, як не потрапити на гачок злочинців, як убезпечити себе від викрадення. Учні цікавилися, як відрізнити поліцейського-перевертня від справжнього працівника Національної поліції, наводили приклади зі свого життя щодо спроб їх увести в оману іншими.

Керівництво та педагоги навчального закладу високо оцінили проведену представниками Херсонського факультету роботу. Модератору проекту – професору кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Юлії Кузьменко та курсантам вручили подяки за активну позицію у здійсненні превентивної роботи із шкільною молоддю. Проект сприяє формуванню у курсантів практичних вмінь та навичок щодо превентивної та профілактичної роботи.

 2 3 45

Перейти до вмісту