• Українська
  • English
×

СТАРШИЙ ВИКЛАДАЧ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ СТАВ СРІБНИМ ПРИЗЕРОМ У РЕГІОНАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ З ПРИКЛАДНОЇ СТРІЛЬБИ СЕРЕД ПІДРОЗДІЛІВ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ ОБЛАСТІ

26 жовтня в с. Степанівка (пригород обласного центру) на базі полігону ГУНП в Херсонській області за підтримки Херсонської організації ФСТ «Динамо» проводились спортивні змагання з прикладної стрільби з бойової зброї серед працівників правоохоронних органів регіону.

Усього в змаганнях брали участь 18 команд, серед яких команди: ГУНП в Херсонській області, відділів та відділень поліції області, спецпідрозділу КОРД, роти патрульної служби поліції особливого призначення «Херсон», роти поліції особливого призначення, прокуратури Херсонської області,  управлінь поліції охорони та патрульної поліції, Херсонського факультету ОДУВС, військових частин А1604 та А1836, Азово-Чорноморського регіонального управління прикордонної служби, Херсонського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та обласного військового комісаріату.

01-img_1158До складу кожної з команд входило три працівники поліції (військовослужбовці): два чоловіки та одна жінка.

Програма змагань передбачала виконання спортсменами кожної з команд трьох вправ згідно діючого Курсу стрільб 2016 року (вправи ПМ-3, ПМ-4 та АК-3). Учасник за отриманими результатами стрільби міг набрати максимально 300 очок у вправі ПМ-3, 100 очок у вправі ПМ-4 та 300 очок − у вправі з АК. Командний результат визначався за найменшою сумою особистих місць спортсменів підрозділу, а особисті місця − за найбільшою кількістю набраних очок учасником.

Команда Херсонського факультету в складі старшого викладача кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки майора поліції Каменщика О.В. та курсантів 406 навчального взводу рядових поліції Бородавки В.В. та Данільченко Г.А. посіла загальнокомандне сьоме місце.

Варто зазначити, що в особистому заліку у вправі АК-3 друге місце з результатом 241 очко посів старший викладач кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки Херсонського факультету майор поліції Олександр Каменщик, а курсант Владислав Бородавка − 5 місце у вправі ПМ-4.

За результатами проведених змагань перше командне місце здобула збірна команда спецпідрозділу «КОРД», друге місце посіли спортсмени військової частини А1604, третє призове місце завоювали правоохоронці з ГУНП в Херсонській області.

Переможці та призери змагань на загальному шикуванні нагороджені оргкомітетом кубками, медалями та цінними подарунками. Призи та нагороди вручали заступник начальника обласного главку поліції Олександр Прокудін, начальник управління кадрового забезпечення Микола Кучерявий та перший заступник голови ФСТ «Динамо» Руслан Русаль.

Керівник факультету − проректор державного університету − декан Херсонського факультету ОДУВС Олексій Соловей привітав срібного призера змагань з перемогою.

Приєднуємося до вітань та бажаємо подальших спортивних досягнень!

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту