• Українська
  • English
×

Спортивні здобутки представників ОДУВС

7 грудня відбулася позачергова конференція Одеської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», під час якої нагородили представників Одеського державного університету внутрішніх справ.

indexУ заходах взяли участь перший заступник голови ФСТ «Динамо» України, радник Міністра внутрішніх справ України Віктор Корж, голова Одеської обласної організації ФСТ «Динамо» України – начальник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін та керівники відомчих структур.

npaПід час засідання, яке відбулося у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, його учасники обговорили зміни в складі організації, у зв’язку з реорганізацією деяких відомчих структур і прийняттям нових колективних членів «Динамо», покращення матеріально-технічної бази в цьому році та перспективи на 2019 рік.

Після завершення обговорення організаційних питань було урочисто відзначено переможців та призерів «Спартакіади-2018» серед колективів фізичної культури Одеської обласної організації ФСТ «Динамо», призерів чемпіонатів світу і Європи 2018 року та їхніх тренерів.

index-jpgpТак, за результатами проведеної «Спартакіади – 2018» у першій групі КФК університету посів почесне 3-тє місце.

Також було нагороджено т.в.о. завідувача кафедри спеціальної фізичної підготовки Юрія Коломійця в номінації «Кращий тренер» та старшого викладача кафедри спеціальної фізичної підготовки Анатолія Волошинова в номінації «Кращий спортсмен».

Вітаємо наших спортсменів, бажаємо їм успіхів та нових високих спортивних досягнень!

 

Перейти до вмісту