• Українська
  • English
×

Спортивні досягнення курсантів університету

24 травня 2018 року під час загальноуніверситетського шикування ректор Одеського державного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук вручив нагороди курсантам вишу за здобуті перемоги в спортивних змаганнях.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Так, за призові місця на Чемпіонаті України з універсального бою, який проходив 23-27 квітня в м. Чернівці, нагороди отримали наступні курсанти університету:

за посіте 3-тє місце

Яковлев Віктор, курсант факультету № 1, також його нагороджено за посіте 1-ше місце в чемпіонаті ОДУВС зі спортивного самбо;

Граб Микола, курсант факультету № 3;

Козак Віталій, курсант факультету № 3;

Проданюк Юрій, курсант факультету № 3;

Чебанов Віталій, курсант факультету № 3, також його нагороджено за 2-ге місце в чемпіонаті ОДУВС зі спортивного самбо;

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Прохоревич Валерій, курсант факультету № 1, також його нагороджено за 2-ге місце в чемпіонаті ОДУВС зі спортивного самбо;

Олексюк Кирило, курсант факультету № 1, також його нагороджено за 2-ге місце у чемпіонаті ОДУВС зі спортивного самбо;

за посіте 2-ге місце

Островська Марина, курсант факультету № 3;

Прокопенко Максим, курсант факультету № 3, також його нагороджено за 1-ше місце в чемпіонаті ОДУВС зі спортивного САМБО;

Діль Георгій, курсант факультету № 1, також його нагороджено за посіте 1-ше місце в чемпіонаті ОДУВС зі спортивного самбо та за друге командне місце в чемпіонаті ОДУВС зі спортивного САМБО;

за посіте 1-ше місце

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Гончаров Олександр, курсант факультету № 3, також його нагороджено за 3-тє командне місце у Чемпіонаті України з універсального бою, за 1-ше місце у чемпіонаті ОДУВС зі спортивного САМБО та за 1-ше командне місце у чемпіонаті ОДУВС зі спортивного самбо;

Андрійченко Ольга, курсант факультету № 3;

Ковач Катерина, курсант факультету № 3;

Шляхтицька Аліна, курсант факультету № 3;

Симонова Ганна, курсант факультету № 3;

Бурлака Анастасія, курсант факультету № 3;

Мальчева Христина, курсант факультету № 3.

За зайняте 3-тє місце у Чемпіонаті України з гирьового спорту нагороджено Болтянську Анастасію, курсанта факультету № 3.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????За зайняте 3-тє місце у чемпіонаті з гирьового спорту серед збірних команд закладів вищої освіти МВС України нагороджено Черепанова Вадима, курсанта факультету № 3, також він отримав нагороду за 1-ше місце у чемпіонаті з гирьового спорту серед ЗВО ІІІ-VI рівнів акредитації та як капітан збірної команди ОДУВС з гирьового спорту за 1-ше командне місце.

За зайняте 3-тє місце у Чемпіонаті ФСТ Динамо України з легкоатлетичного кросу серед збірних команд закладів вищої освіти МВС України нагороджено Радько Марію, курсанта факультету №3.

За друге місце у командному заліку нагороджено капітана команди ОДУВС з легкоатлетичного кросу Грозова Геннадія, курсанта факультету № 3.

У травні відбувся чемпіонат з гирьового спорту серед закладів вищої освіти ІІІ-VI рівнів акредитації. За результатами змагань нагороди отримали наступні курсанти університету:

За посіте 3-тє місце

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Комісарова Олександра, курсант факультету №3;

Міхаревич Наталія, курсант факультету № 3;

За посіте 2-ге місце

Бурлака Анастасія, курсант факультету № 3;

Заікін Віктор, курсант факультету № 3;

Чуприна Вікторія, курсант факультету № 3;

За посіте 1-ше місце

Болтянська Анастасія, курсант факультету № 3;

Грибенча Дмитро, курсант факультету № 3;

Чумаченко Юрій, курсант факультету № 2.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????За результатами чемпіонату ОДУВС зі спортивного САМБО, який проходив 19 травня на базі спорткомплексу вишу, нагороджені наступні призери:

За зайняте 3-тє місце

Аніковський Олег, курсант факультету № 1;

Бондаренко Михайло, курсант факультету № 1;

Паскар Олександр, курсант факультету № 2;

Циганов Вячеслав, курсант факультету № 2;

За посіте 2-ге місце

Бородич Максим, курсант факультету № 3;

Сучок Владислав, курсант факультету № 3;

За посіте 1-ше місце

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Бороган Олег, курсант факультету № 2;

Марушкін Сергій, курсант факультету № 1, також його нагороджено у номінації за кращу техніку в чемпіонаті ОДУВС зі спортивного САМБО;

Прокопенко Максим, курсант факультету № 3;

Целий Ігор, курсант факультету № 3.

Разом з цим, 15-18 травня в м. Білгород-Дністровський відбувся 18 турнір КВН на першість Одеської області, в якому команда університету «Курортна зона» здобула перемогу. Кубок та диплом переможця було вручено капітану команди Телеганенку Костянтину, курсанту факультету № 3.

Щиро вітаємо переможців змагань!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

 

Перейти до вмісту