• Українська
  • English
×

Спортивне «Обличчя університету»

Сьогодні ми поспілкувалися з курсантом 3-го курсу факультету № 1 Одеського державного університету внутрішніх справ рядовим поліції Георгієм Ділем – майстром спорту з самбо, майстром спорту з універсального бою, кандидатом у майстри спорту з дзюдо, який представляє наш виш на спортивних змаганнях в Україні й світі, є неодноразовим переможцем всеукраїнських і міжнародних чемпіонатів та має біля 200 нагород за вагомі досягнення в спорті. А нещодавно здобув 1-е місце в Молодіжному кубку України з боротьби самбо та 1-е місце в Чемпіонаті ФСТ «Динамо» України з боротьби самбо серед збірних команд закладів вищої освіти МВС.

– Які Ваші цілі в житті? Ким Ви бачите себе в поліції?

– Моя найголовніша мета – жити та працювати на благо держави, суспільства та моєї сім’ї. У майбутньому я бачу себе сумлінним, відповідальним, розважливим працівником Національної поліції. Хотів би обійняти керівну посаду.

– Який Ваш головний життєвий принцип?

– Мій девіз – «Завжди прагнути до перемоги». Вважаю, що саме такий життєвий принцип виховує справжні вольові якості в людині.

– Яку рису в людях Ви цінуєте найбільше?

– Я ціную в людях чесність, порядність та доброту.

– Кого Ви вважаєте прикладом для наслідування?

– Для мене прикладом для наслідування є мої батьки. Вони завжди вірять у мене, підтримують у важкий час та щиро радіють усім моїм досягненням.

– Яку роль у Вашому житті посідає спорт?

– Спорт – невід’ємна частина мого життя, тому що я займаюсь ним більш ніж 15 років, з самого дитинства. Під час занять спортом я здобув багато перемог, але були й поразки, були злети й падіння, та я завжди рухався вперед.

– З ким з відомих постатей Ви би хотіли зустрітися? Чому?

– Я би хотів зустрітися з французьким борцем дзюдо Тедді Рінером, переможцем Олімпійських ігор 2016 року. Мені було б цікаво дізнатися його досвід, життєві принципи і його спортивний шлях. Моя мрія – здобути золоту медаль на Олімпіаді, тому спілкування з таким видатним спортсменом було б для мене дуже корисним.

– Яка, на Вашу думку, роль молоді в сучасному українському суспільстві?

– Роль молоді в сучасному українському суспільстві полягає в розбудові держави, захисті територіальної цілісності, розвитку культури, збереженні історії України, здобутті наукових та спортивних досягнень. Ми, молодь, – майбутнє України.

Перейти до вмісту