• Українська
  • English
×

Співпраця з Одеською обласною організацією ФСТ «Динамо»

c4f573f4-156f-400c-822e-dfeea7f6ddd627 квітня ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін провів зустріч з першим заступником Одеської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Ольгою Черкасовою.

e77b88c8-dc0f-4c06-892d-6bb89a321e0bСторони обговорили напрямки подальшої співпраці та проведення спільних спортивних заходів після завершення карантину.

«Майбутній офіцер поліції повинен бути фізично загартований та витримувати тривалі фізичні навантаження. На сьогоднішній день до Одеської обласної організації ФСТ «Динамо» України від університету вже вступило 600 працівників, курсантів та студентів вишу і це лише початок», – зазначив ректор університету.

Фізична підготовка посідає значне місце в діяльності поліцейського і наявність у спортивному комплексі «Динамо» ігрових та тренажерних залів, спортивних залів, басейнів дозволяє тим, хто вже вступив до ФСТ, мати можливість проводити індивідуальні тренування, а також брати участь у змаганнях обласного, регіонального і міжнародного рівнів.

Перейти до вмісту