• Українська
  • English
×

Розпочалася реєстрація вступників до ОДУВС

13 липня в Одеському державному університеті внутрішніх справ розпочалася реєстрація вступників на денну форму навчання за державним замовленням на факультети № 1, № 2, № 3 та Херсонський факультет.

Кандидати на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність» прибули до закладу вищої освіти відповідно до дати та часу, зазначених у розкладі вступних екзаменів, для реєстрації та участі у консультації з оцінки рівня фізичної підготовленості.

Представники приймальної комісії університету відповіли на всі запитання майбутніх курсантів щодо проведення вступних випробувань та конкурсного добору. Також напередодні іспиту з фізичної підготовленості вступникам було продемонстровано правильне виконання фізичних вправ. Юнаки та дівчата будуть виконувати комплексну силову вправу та бігтимуть 100 м і 1000 м.

Слід зазначити, що вступні випробування на денну форму навчання за державним замовленням проводитимуться з 14 липня 2019 року по 17 липня 2019 року. Термін оприлюднення списку вступників, рекомендованих до зарахування – не пізніше 18 липня.

 

 

 

Перейти до вмісту