• Українська
  • English
×

Розпочалась ознайомча практика у курсантів 1-го курсу Херсонського факультету ОДУВС

Згідно з наказом Одеського державного університету внутрішніх справ кафедра професійних та спеціальних дисциплін Херсонського факультету здійснює організацію та проведення ознайомчої практики для курсантів 1-го курсу Херсонського факультету.

204 липня працівниками кафедри проведено конференцію та інструктаж курсантів, яким було зазначено порядок проходження ознайомчої практики та закріплення за ними керівників практики.

08 липня курсанти з керівниками практики відвідали Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та Управління карного розшуку при ГУНП в Херсонській області.

5Начальник Управління карного розшуку полковник поліції Олександр Ковальов розповів майбутнім правоохоронцям про діяльність працівників карного розшуку та їх взаємодію з іншими підрозділами Національної поліції України, а також особливості спільної роботи оперативних працівників та слідчих у кримінальних провадженнях щодо тяжких та особливо тяжких злочинів, резонансних справах та ін.

Курсанти мали можливість поспілкуватися зі спеціалістом-поліграфологом та «відчути на собі» перевірку на поліграфі, дізнатися особливості використання поліграфа під час досудового слідства.

Начальник Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, полковник поліції Олег Шанько ознайомив практикантів з роботою Національної поліції України у галузі протидії торгівлі людьми, взаємодією з іншими правоохоронними органами та громадськими організаціями.

Курсанти мали нагоду поставити питання своїм майбутнім наставникам і колегам.

136

 

Перейти до вмісту