• Українська
  • English
×

Робоча зустріч з представниками Управління патрульної поліції в Одеській області

04 травня 2018 року представники Одеського державного університету внутрішніх справ на чолі з проректором державного університету Андрієм Холостенком провели чергову робочу зустріч з працівниками відділу кадрового забезпечення Управління патрульної поліції в Одеській області ДПП.

Під час зустрічі з начальником ВКЗ Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції підполковником поліції Олександром Краснобаєвим та старшим інспектором з особливих доручень відділу майором поліції Наталією Гайдур були обговорені питання з приводу оформлення навчальних справ кандидатів на заочну форму навчання для здобуття освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» за державним замовленням, а також строки прийому навчальних справ до університету.

Особливу увагу було звернуто на початок реєстрації вступників, які бажають взяти участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня «магістр» за спеціальністю 081 «Право». Реєстрація триватиме в період з 14 травня по 05 червня 2018 року.

Зустріч пройшла досить продуктивно та у конструктивному діалозі.

Перейти до вмісту