• Українська
  • English
×

РОБОЧА ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИЦТВОМ АВСТРІЙСЬКОГО ЕКЗАМЕНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ÖSD В ОДЕСІ

22 червня 2017 року в Австрійському екзаменаційному центрі ÖSD в Одесі проведено робочу зустріч між першим проректором ОДУВС Сергієм Албулом та керівником Центру Лілією Мартиненко.

Під час зустрічі обговорювалися питання щодо співпраці Одеського державного університету внутрішніх справ з Австрійським екзаменаційним центром.

6-1Österreichisches Sprachdiplom Deutsch ÖSD – це визнана міжнародна система іспитів «Німецька мова як іноземна та німецька мова як друга мова», розроблена відповідно до Європейської Директиви з іноземних мов. «Австрійський мовний диплом» затверджений в 1994 році за ініціативи Федерального Міністерства іноземних справ та Федерального Міністерства у справах освіти, науки та культури Австрії.

Австрійський екзаменаційний центр ÖSD в Одесі був заснований 12.02.2010 року. Саме тоді представник Альпен-Адрія-Університету (м. Клагенфурт, Австрія) доктор Хельга Лоренц урочисто відкрила Міжнародний екзаменаційний центр з організації та проведення міжнародних екзаменів з німецької мови за сучасними європейськими правилами, відповідно до вимог та стандартів Ради Європи. Всі викладачі-екзаменатори Центру пройшли спеціалізоване навчання в Австрії щодо особливостей складання та проведення екзаменів, відповідно до положень настанови «Profile Deutsch», розробленої спільно інститутами ÖSD (Австрія) та Goethe-Institut (Німеччина).

2На теперішній час Австрійський екзаменаційний центр ÖSD в Одесі здійснює свою діяльність за такими напрямами: мовна підготовка (групові та індивідуальні заняття з німецької мови); організація та проведення міжнародних екзаменів з німецької мови, відповідно до Європейської Директиви з іноземних мов (А1 – С2); організація навчання в Австрії та Німеччині тощо.

Австрійський екзаменаційний центр ÖSD в Одесі знаходиться по вул. Новосельського, 68/2, каб. 124 (Кірха).

Телефон: +38(097)222-5-444.

E-mail: osdodessa@ukr.net

Web-сайт: http://osdodessa.com.ua/

Перейти до вмісту