• Українська
  • English
×

Ректором Одеського державного університету внутрішніх справ призначено В’ячеслава Аброськіна

img_3433Сьогодні, 04 жовтня, наказом МВС України № 952 ректором Одеського державного університету внутрішніх справ призначено В’ячеслава Аброськіна, який донедавна обіймав посаду першого заступника голови Національної поліції України – начальника кримінальної поліції. Представив нового керівника закладу вищої освіти перший заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Перший заступник Міністра подякував Івану Катеринчуку за плідну роботу і значні досягнення в розвитку університету, а також відзначив високий професійний рівень науково-педагогічного складу вишу.

Звертаючись до присутніх, Сергій Яровий зазначив: «На вас покладається дуже серйозна відповідальність, тому що від вас залежить, з ким ми будемо працювати і хто виконуватиме ті завдання, які стоять перед Міністерством внутрішніх справ та підрозділами Національної поліції України».

img_3404Новопризначений ректор подякував керівництву Міністерства за довіру, відмітивши, що Одеський державний університет внутрішніх справ є провідним закладом вищої освіти системи Міністерства внутрішніх справ з багаторічною історією, тож наше головне завдання, щоб ми стали ще краще, продовжуючи традиції університету у підготовці та вихованні кваліфікованих поліцейських кадрів.

Перейти до вмісту