• Українська
  • English
×

Ректор університету зустрівся з керівником операційного департаменту КМЄС

В Одеському регіональному офісі Консультативної Місії Європейського Союзу ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін зустрівся з керівником операційного департаменту Удо Моллером.

Під час зустрічі було обговорено проєкт плану спільних заходів університету і Місії, зосереджено увагу на ряді важливих питань щодо різноманітних підходів до підготовки кадрів для правоохоронної системи загалом і підрозділів Національної поліції України зокрема.

Також звернуто увагу на необхідність підготовки за європейськими стандартами національних тренерів з числа викладацького складу університету за різними напрямками поліцейської діяльності, а особливо з напрямку протидії організованій злочинності з метою більш ефективного розповсюдження отриманого досвіду серед інших поліцейських України.

Приділено увагу проведенню спільних наукових заходів на базі Одеського державного університету внутрішніх справ для забезпечення обміном інформацією правоохоронців різних країн щодо сучасних методів протидії організованій злочинності та запобігання домашньому насильству.

В’ячеслав Аброськін відмітив, що університет є єдиним в системі МВС України, який готовить фахівців за спеціальністю 124 «Системний аналіз» спеціалізація «Кримінальний аналіз», перший випуск яких відбудеться через декілька місяців, та люб’язно запросив Удо Моллера відвідати цей захід.

Перейти до вмісту