• Українська
  • English
×

Ректор університету представив нового керівника Херсонського факультету ОДУВС

_mg_2078Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук представив нового проректора закладу вищої освіти – декана Херсонського факультету ОДУВС. Ним став полковник поліції Берило Олександр Георгійович.

_mg_2093Під час зустрічі з працівниками, курсантами та студентами Херсонського факультету ректор університету акцентував увагу на основних питаннях, які були розглянуті у ході Міжнародної конференції «Освіта та професійна підготовка поліцейських: міжнародний досвід та національні перспективи», яка напередодні проходила у м. Києві за участі представників Міністерства внутрішніх справ і Національної поліції України, міжнародних організацій та посольств, співробітників закладів вищої освіти з підготовки поліцейських, міжнародних експертів країн-учасниць ОБСЄ.

_mg_2101У ході візиту до Херсонського факультету генералу поліції третього рангу Івану Катеринчуку було продемонстровано матеріально-технічну базу підрозділу, зокрема, навчальні аудиторії, спальні приміщення, курсантську їдальню, буфет, відремонтовані приміщення, а також ремонтні роботи, які тривають у факультеті.

Очільник вишу побажав новому керівникові успіхів у роботі та подальшому розвитку Херсонського факультету.

_mg_2127Довідково: полковник поліції Берило Олександр Георгійович в органах внутрішніх справ з вересня 1996 року до листопада 2015 року. Пройшов шлях від оперуповноваженого державної служби боротьби з економічними злочинами до начальника Комінтернівського РВ ГУМВС України в Одеській області. Очолював Березівський, Ренійський та Ширяївський райвідділи ГУМВС України в Одеській області.

З березня 2016 року по березень 2017 року працював в Одеському державному університеті внутрішніх справ на посадах заступника начальника відділу матеріального забезпечення, а згодом декана Херсонського факультету.

Службу в Національній поліції України розпочав у березні 2017 року на посаді оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Хаджибеївського відділення поліції Суворовського відділу поліції в м. Одесі ГУНП в Одеській області.

Перейти до вмісту