• Українська
  • English
×

Бінарна лекція для курсантів Херсонського факультету ОДУВС

118 вересня доцент кафедри професійних та спеціальних дисциплін Херсонського факультету ОДУВС кандидат юридичних наук, підполковник поліції Катерина Рубан разом з прокурором відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Іваном Касьяненком провели бінарну лекцію для курсантів 4-го курсу на тему: «Особливості організації роботи прокурора як спеціально уповноваженого суб’єкта у сфері протидії корупції поза межами кримінального провадження».

2Під час лекції розглядалися порядок вжиття заходів у сфері протидії корупції поза межами кримінального провадження та їх наслідки для осіб – правопорушників. Були наведені численні практичні приклади про найбільш типові порушення, пов’язані з корупцією серед державних службовців у Херсонській області.

Жваву дискусію викликало обговорення важливості здійснення такої діяльності та значення дотримання положень антикорупційного законодавства під час майбутньої службової діяльності на посадах поліцейських.

Курсанти мали можливість безпосередньо поцікавитися особливостями взаємодії органів прокуратури з Національною поліцією України та судами й вступити в дискусію. На всі питання учасники бесіди отримали повні та ґрунтовні відповіді.

Перейти до вмісту