• Українська
  • English
×

Профорієнтація серед школярів Лиманського району

12 березня творчі колективи університету взяли участь у профінформаційному масовому заході “Акція випускник”, який проводився Лиманською районною філією Одеського обласного центру зайнятості для учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл Лиманського району Одеської області.

????????????????????????????????????viber-image-2019-03-13-09-46-01Захід відбувся у приміщенні актового залу Доброславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія», в якому були присутні біля 100 одинадцятикласників із загальноосвітніх шкіл Чорноморського, Визирки, Курісового, Олександрівки, Сичавки та Крижанівського НВК.

До уваги школярів було продемонстровано відеоролик про виш. Захід продовжили виступи чоловічого та жіночого складу вокального колективу університету “Крок до зірок”, які виконали пісні на патріотичну та поліцейську тематику. З умовами вступу до університету в 2019 році випускників ознайомила координатор робочої групи з профорієнтаційної роботи Оксана Юрочко.

Викладачем кафедри тактико-спеціальної та вогневої підготовки майором поліції Олександром Домброваном та завідувачем відділення методичного забезпечення навчального процесу навчально-методичного відділу підполковником поліції Віктором Грішиним учням було продемонстровано учбові макети спецзасобів, кулемета та зброї, які застосовуються поліцейськими Національної поліції під час несення служби.

По завершенню заходу школярам було вручено профорієнтаційну продукцію ОДУВС.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту