• Українська
  • English
×

Профорієнтаційні зустрічі представників ОДУВС

30 січня представники Одеського державного університету внутрішніх справ на чолі з проректором вишу полковником поліції Олександром Поліщуком провели робочі зустрічі з директорами загальноосвітніх шкіл № 56, 77, спеціалізованої школи № 35, ліцеїв «Ланжеронівський» та “Приморський” Приморського району м. Одеси, а також ОНВК № 4 Малиновського району м. Одеси.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Налагодження такої співпраці та взаємодії сприяє інформуванню учнівської молоді про зміст правоохоронної діяльності та свідомому вибору майбутньої професії поліцейського, а також забезпечує правове виховання та попередження віктимної поведінки школярів.

Така співпраця – це відхід від традиційних методів роботи поліції. Іншими словами, це підхід з орієнтацією на попередження проблеми, а не на інцидент, який уже відбувся. Цінною є комунікація, і вона має неперервний та високоякісний характер.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Під час зустрічей з учнями буде:

– сформовано практичне розуміння права, законодавчої системи України щодо попередження та подолання правопорушень;

– розвинуто уявлення про правила безпечної поведінки вдома, в школі та в громаді;

– сформовано свідоме ставлення до власного здоров’я і життя та здоров’я і життя інших;

– розвинуто позитивну взаємодію між поліцією та школою;

– сформовано позитивний імідж працівників поліції та закладу вищої освіти зі специфічними умовами навчання серед дітей і підлітків як складову правосвідомості та правомірної поведінки.

Перейти до вмісту