• Українська
  • English
×

Профорієнтаційні заходи у ЗОШ №46 та спеціалізованій школі №32 м. Одеси

01 березня представники Одеського державного університету внутрішніх справ провели Виїзний день відкритих дверей для школярів 9-11 класів Одеської загальноосвітньої школи № 46.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Учням було продемонстровано відеоролик про університет, а також ознайомлено з особливостями вступу за державним замовленням та за контрактом. Особливу увагу звернено на те, що виш надає необхідну допомогу абітурієнтам в реєстрації на освітньому порталі Національної поліції України та допомагає в оформленні документів для особових справ. Про особливості оформлення особових справ кандидатів на бюджетну форму навчання розповіла старший інспектор відділу комплектування УКЗ ГУНП в Одеській області старший лейтенант поліції Емілія Лаврик.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Далі до уваги присутніх було представлено виступи творчих колективів університету. По завершенню програми понад 100 школярам було вручено профорієнтаційні буклети ОДУВС.

Разом з цим, 01 березня представники університету спільно з представниками УКЗ ГУНП в Одеській області поспілкувалися з учнями 11 класів Одеської спеціалізованої школи № 32 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області. Школярам було доведено умови вступу до університету, а також вручено профорієнтаційні буклети.

Перейти до вмісту