• Українська
  • English
×

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЗАХОДИ ТРИВАЮТЬ: Оберіть собі професію до душі

У межах профорієнтаційних заходів Одеського державного університету внутрішніх справ 27-28 лютого доцентом кафедри криміналістики та психології Оленою Проценко спільно з інспектором ювенальної превенції Біляївського ВП ГУНП в Одеській області капітаном поліції Іриною Коцур проведено профорієнтаційну роботу з учнівською молоддю загальноосвітніх шкіл № 1, 2,3 у місті  Біляївка Біляївського району Одеської області.

img-20200228-wa0011img-20200228-wa0025Учні старших класів потребують якомога більше інформації про професії, можливості здобуття тієї чи іншої спеціальності. Під час виступу випускникам шкіл наголошено, що в Одеському державному університеті внутрішніх справ можна якісно навчатися обраній професії, знайти головну справу свого життя, щоб приносити найбільшу користь людям, почувати себе потрібним, повноцінним і задоволеним своєю працею. Учні охоче ознайомились з інформацією про діяльність університету, напрями освітнього процесу в закладі вищої освіти, особливості вступу на бюджетну та контрактну форми навчання тощо.

Наприкінці профорієнтаційного заходу представник Одеського державного університету внутрішніх справ надала всім бажаючим іміджеву продукцію з інформацією про особливості підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції України та цивільних юристів, подякувала всім присутнім за теплий прийом. Представники загальноосвітніх навчальних закладів у свою чергу пообіцяли, що будуть і надалі сприяти профорієнтаційній роботі Одеського державного університету внутрішніх справ серед освітніх центрів м.Одеси.img-37c4391d14ce10c869ed1cd58dd61caf-vimg-95ee68301b65e20a7955b23aa22e4be9-v-1

Під час профорієнтаційних заходів в ЗОШ № 2,1 м. Біляївки учні 11-го класу виявили бажання вступити до ОДУВС та стати курсантами.

Разом з цим, з учнями 10-х класів проведена профорієнтаційна бесіда, під час якої були продемонстровані відеоматеріали про організацію навчання в Одеському державному університеті внутрішніх справ, доведено умови вступу до закладу вищої освіти та особливості професії поліцейського.

Сподіваємось, що ця профорієнтаційна робота допоможе молоді зробити правильні висновки і обрати професію, яка буде їм до душі.

Перейти до вмісту